Evaluarea Riscurilor

Despre noi

Home  /  Despre noi

Evaluari de risc

Pentru a deveni expert în evaluari de risc la securitatea fizică, trebuie indeplinite mai multe conditii.

evaluari de risc

Expertii in evaluari de risc deţin competenţe profesionale atestate pentru ocupaţia de evaluator de risc la securitatea fizică si sunt inscrisi în RNERSF
David Security Risk Assessment efectueaza analiza de risc la securitatea fizică pentru societati si are specialisti avizati de IGPR.
Efectuam analize de risc la securitatea fizica pentru obiective din diferite domenii de activitate, pentru toate societatile care sunt obligate prin Legea 333/2003, art.2, alin.(1) să asigure paza acestora.
Avizarea planurilor de pază nu se aproba de catre Politie fara avizul pentru evaluarea de risc.
Firmele care au contracte cu societati de pază trebuie sa incheie o expertiză pe analiza de risc la efracţie, printr-un evaluator specializat, altfel planurile de pază nu vor mai putea fi depuse spre aprobare la unitățile de poliție competente teritorial.
David Security Risk Assessment nu reprezinta interesele niciunei societăţi de pază sau de comercializare si instalare elemente mecano-fizice sau electronice de securitate;
David Security Risk Assessment întocmeste rapoarte profesioniste şi argumentate, rapoarte ce vor respecta normele şi legile în vigoare;
David Security Risk Assessment recomanda in functie de specificul societatii pentru care face evaluari de risc, cele mai eficiente măsuri, pentru bugete reduse;
Va oferim consiliere in vederea achizitionarii de servicii paza, va ajutam sa alegeti societatea potrivita, care poate implementa in siguranta masurile necesare societatii dumneavoastra.
Va oferim consiliere gratuită pentru întocmirea planului de pază, acolo unde este cazul.
Trebuie sa faceti alegerea potrivita atunci cand optati pentru serviciile unui evaluator, si sa va asigurati ca proiectele pe care le finalizeaza, sunt corecte.
În cazul producerii unui incident despre care se va dovedi că a fost posibil ca urmare a unei evaluări greşite a riscurilor, expertul care a semnat raportul va fi luat în evidenţă si la a treia abatere i se va ridica dreptul de a mai practica această profesie.